Jag gav upp om Jo Nesbø

Efter att i flera veckor ha besökt biblioteket för att få lägga vantarna på Jo Nesbøs två första böcker har jag nu gett upp.

Jag vet att jag är otålig men då man i den lilla sketna kommunen Arjeplog snällt måste ställa sig i kö för böcker som är flera veckor försenade brukar det betyda att böckerna är för evigt försvunna.

Därför tog jag saken i egna händer och beställde Fladdermusmannen och Kackerlackorna via Bokus. Paketet kom i dag vilket innebär att jag ytterligare två godbitar att sätta tänderna i. Hoppas jag i alla fall.

Comments

 1. Hej Annika, länge sedan. Har haft fullt omkring mig så det har blivit lite si och så med bloggandet. Åh, har du inte läst något av honom ännu, då har du skön läsning framför dig, tycker i alla fall jag. Jag har precis fått hem hans senaste bok, Huvudjägarna. Min hero Harry Hole är visserligen inte med i denna bok, men det skall bli spännande ändå att läsa den. Ha en trevlig lördagskväll
  Bokmalen recently posted..Mail från min kusin – Diakonissan

 2. Åh, är du från Arjeplogstrakten!!! Vad kul!!! Det var min grannkommun när jag växte upp. Jag var alltid där på marknaden!

  Jag gillade inte Nesbös böcker först, men det ändrades i och med den boken som jag läste sist.
  Eva Boström recently posted..Så här ser jag ut

  • Jag är född och uppvuxen i en liten by som heter Kronlund som ligger 4 mil från Arjeplog. När jag var 16 flyttade jag till Arjeplog och har bott här – med undantag av fyra år – sedan dess 🙂

   Tänk vad världen är liten ändå! Var befinner du dig nu för tiden då?

 3. Hej

  Har Du läst Rödhaken av Jo Nesbo ? Den är bra tycker jag. Jag har inte läst alla hans böcker. Jag har nån som ligger o väntar i olästa högarna här hemma-

  För mig funkar det bra att reservera på nätet o sen hämta på biblan.Blir påmind genom email.

  Nu lånar jag dessutom fler o fler böcker digitalt. jag tror att även Nesbö finns bland e-böckerna.
  Trevlig helg!

  • Jag har faktiskt inte läst en enda av hans böcker men efter jag såg honom i Skavlan tänkte jag ändra på det 🙂

   Jag brukar också reservera på nätet och vänta på besked via e-mail men vis av erfarenhet vet jag att böcker som är så mycket försenade som de två första var så är det osannolikt att de någonsin kommer att hitta tillbaka till biblioteket. Därför valde jag att slänga ut dryga 60 kr på att få de hemskickade till min brevlåda i stället.

   E-böcker och jag kommer inte riktigt överens då jag tycker att det är extremt jobbigt att läsa långa texter på skärmen. Kanske skulle det fungera bättre om jag hade en ipad …. men det kommer jag aldrig att ha råd att ta reda på 😉

 4. Bokbrus says

  Härligt med lite Nesbö-läsning! 🙂

 5. Aha, jag ska just börja lyssna på Fladdermusmannen! Tänkte läsa Nesbø då jag hört mycket gott om hans böcker……
  violen recently posted..Läsutmaning april 2011

  • Det har jag också men det var först efter att jag såg honom på Skavlan som jag blev nyfiken på allvar. Brukar du se Skavlan?

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: