Kenzie & Gennaros sista (?) fall

MoonlightMile4_01 Så har då den stora dagen kommit då Gone, Baby, Gone ska få sin fortsättning genom att den numera sextonåriga Amanda McCready försvinner.

Efter att ha läst USA Todays recension är det nog bara att inse att det här – mest troligt – är den absolut sista boken i serien om två av mina favoritsnutar: Patrick Kenzie och Angie Gennaro. Det känns alltid vemodigt att behöva ta farväl av karaktärer som man har följt under en lång tid. De blir som en del av en själv på något konstigt vis. I vilket fall som helst så kommer jag att försöka njuta lite extra av vår (förmodade) sista tid tillsammans.

Så här säger Lehane själv om Moonlight Mile

Om ni känner ett behov av att diskutera boken med någon så bjuder Lehane på inte mindre än 18 frågor som verkligen kräver tid och eftertanke.

Sällan har jag känt ett sådant behov av att få läsa en bok MEN jag måste ta ner förväntningarna en aning. Annars är risken stor att jag kommer att bli grymt besviken för även om Lehane är en mästare så kan även han skriva mindre bra böcker (Ett land i gryningen och Rött regn).

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: