Nu har John Nettles tackat för sig

I och med gårdagens avsnitt tackade John Nettles för sig i rollen som Tom Barnaby. 13 säsonger blev det och under den tiden löste han inte mindre än 214 mord. Statistiskt sett är Badger´s Drift där det största antalet mord har begåtts. Inte undra på att han behöver pensionera sig för att vila.

Tyvärr måste jag säga att avskedsföreställningen även var det sämsta avsnitt som jag har sett. Hans syner från det förflutna ger jag inte mycket för, inte handpåläggningen av tjejen som bistår med diverse avslappnande behandlingar heller. Som om inte det vore nog är Tom Barnaby extremt fjantig i det här avsnittet och det verkar hänga ihop med att hans kusin John Barnaby (Neil Dudgeon) finns i rollistan. Det var nämligen samma visa när Tom åkte iväg till Johns polisdistrikt för att hjälpa till med en mordutredning.

Hur som helst kommer det att kännas konstigt att få möta en annan Kriminalkommissarie Barnaby i kommande serier. Jag tänker dock ge honom en chans och om jag inte tycker om vad jag ser så kanske det är dags för en själv att pensionera serien för gott. Time will tell!

Comments

  1. jag tror på fortsättningen

    • Ja, det kan bli hur bra som helst, speciellt med tanke på att Neil Dudgeon är en duktig skådespelare. Jag har endast sätt honom spela gästroller i Morden i Midsomer och då detta endast var korta inhopp har jag inte hunnit bilda mig en egen uppfattning. Ska dock bli spännande att se om serien tar ny fart eller om den falnar och självdör. Time will tell!

  2. Jag har följt Morden i Midsomer i många år men har inte de senaste avsnitten varit rätt tradiga. Jag har somnat varje gång 🙂

    • Tradiga vet jag inte då jag aldrig somnar framför tv:n om jag inte har jobbat natt vill säga. Däremot har de varit av ojämn kvalité vilket jag tycker är extremt synd. Men det kanske blir så när en serie får några år på nacken.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: