T Barnabys kusin tar över rodret i Midsomer

För en tid sedan tog John Nettles farväl som kommissarie Tom Barnaby för att anförtro sin kusin John Barnaby (Neil Dudgeon) att lösa kommande mord i Morden i Midsomer.

Då jag har följt serien ända sedan starten känns det tryggt att Ben Jones (Jason Hughes) kommer att finnas vid Johns sida så att man åtminstone har ett känt ansikte att ty sig till.

Eftersom jag är en extrem vanemänniska kommer det att kännas oerhört konstigt att slå sig ner på tisdag kväll (28 juni) kl. 21.00 för att se denna älskade serie i ett nytt format. Men jag tänker definitivt ge den nya tappningen en chans.

Comments

 1. Ja det kommer att kännas konstigt att titta på avsnittet ikväll, men jag har lovat mig själv att ge kusinen en chans, kanske man (i framtiden) kommer att älska honom lika mycket som Tom (John Nettles), men bara kanske, om man älskar honom för mycket känns det nog som om man är smått otrogen. 😉 Nä men jag hoppas verkligen inte serien dör nu. Vilken sorg det skulle bli isf.

  Ha en trevlig sommar!

  • Det var minsann ovanligt att det var en helt annan karaktär som presenterade sig som kommissarie Barnaby men jag gillade vad jag såg 🙂

   Trevlig sommar till dig också!

 2. Det ska bli spännande att följa serien nu när John Nettles slutar. Man kan lugnt säga att han har haft en stor del i framgången.

 3. ja men vi har ju fått se kusinen en gång redan……….så vi känner ju igen honom…….:-)

  • Ja, det har du i och för sig rätt i men han deltog så lite så jag fick i alla fall ingen känsla för hur han är 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: