Tematrio – Elisabeth

TematrioLyran har namnsdag i dag och självisk som hon är ber hon oss i veckans tematrio att berätta om tre böcker som är skrivna av eller innehållande en Elisabeth. Smeknamn och stavningsvarianter är tillåtna. Skönt, då kanske jag inte behöver fuska för en gångs skull 🙂

1. Jag läste mycket av Elizabeth George för några år sedan, men på något märkligt sätt har vi kommit ifrån varandra. This body of death står dock i hyllan, och det vore väl märkligt om jag inte skulle få för mig att plocka ner den därifrån snart.

2. En dag när jag kom hem från jobbet låg Eat, pray, love av Elizabeth Gilbert i min brevlåda. Personen ifråga vet hur mycket jag älskar Italien, och därför var det självklart för henne att jag skulle få ärva boken efter henne. Visst är det underbart med omtänksamma människor?

3. Som ni vet samlar jag på böcker om skrivande och Tre enkla regler finns inte – En romanskola av Elisabet Norin är bara en i högen. Som med alla övriga böcker i den här genren har jag bara hunnit kika lite på ytan, men när jag kommer att få bättre om tid är tanken att jag ska börja plöja igenom dem. Det ser jag fram emot.

 

Comments

 1. Hej,

  Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

  Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

  Mvh
  Besökstoppen

 2. Tre enkla regler finns inte tycker jag är riktigt bra det jag har läst av den 🙂
  C.R.M. Nilsson recently posted..Tematrio: Elisabeth

 3. Läst Elizabeth Georges första böcker men det sa aldrig klick. Numera ser jag henne bara som tv-serie. De två andra har jag inte läst.

 4. Elizabeth George har man läst mycket av. Dina andra två Elisabeth känner jag däremot inte till.
  Lena recently posted..Tematrio – Elisabeth

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: