Vad är det med Blogger egentligen?

Många av de bloggar jag följer har sin blogg på Blogger och det har aldrig varit något problem. Fram till för några månader sedan vill säga. Ett tag gick det inte att läsa inläggen ej heller gick det att kommentera. Nu kan man visserligen läsa inläggen men det går inte att kommentera.

Why!

Comments

 1. Jag som tänkte börja blogga med blogger i höst med eleverna. De får fixa buggen innan dess.

 2. Jag tror inte att det är ett generellt fel, utan att det hänger samman med specifika inställningar. Kan du t.ex. kommentera i min blogg, som har en pop-up-ruta? Sådana har det inte trasslat med för mig, då jag har kommenterat. Däremot har det trasslat med sådana sidor som visar kommentarsfältet ungefär så som det ser ut här hos dig – det har inte gått att kommentera om man har kryssat i rutan som säger att man ska vara ständigt inloggad.

  Läsa inlägg har jag aldrig haft problem med på blogger, så det kan inte heller ha varit ett generellt fel.
  En bok om dagen recently posted..Kreativa böcker

  • Annika says

   Av och till har det gått utmärkt att kommentera hos Blogger men så ibland går det inte alls vilket jag tycker är oerhört märkligt.
   Vad som också är märkligt är att jag måste godkänna vissa kommentarer på min blogg FASTÄN de redan har fått en godkänd kommentar av mig. När det gäller det senare kommer jag att kontakta WP-support.

   Summa sumarum håller jag med om att det förmodligen inte är något generellt fel men jag vet också att jag är långt ifrån ensam om det …

 3. aha, trodde det var fel på mitt googlekonto, men Blogger är den gemensamma nämnaren, när jag tänker efter. Tack!
  mind the book recently posted..Liii-te-ra-ture Light of my life- fire of my Tenderloin My sin My soul

 4. Vilken Webläsare använder du? På jobbet där explorer regerar funkar inte blogger alls.

  • Annika says

   Jag använder Mozilla och det har fungerat bra fram tills för någon månad sedan. Jag tror dock inte att det är webbläsaren som är problemet då jag har läst åtskilliga Blogger-användares inlägg där de uttrycker frustration över att Blogger ej längre fungerar som det ska …

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: