Vad jag skulle göra med 7625 kr om jag var TVUNGEN att spendera dem på något inom den nisch som jag bloggar i

pengarJag erkänner! Jag tänker ofta på pengar vilket främst beror på att jag inte har särskilt mycket av den varan, men också på att jag inte kan låta bli att drömma om vad jag skulle köpa om jag plötsligt en dag vaknade upp och var rik.

Vad jag skulle göra med 7625 kr om jag var TVUNGEN att spendera dem på något inom den nisch jag bloggar i

För de flesta är 7625 kr inte någon summa att skriva hem om men för mig är det en smärre förmögenhet. Först tänkte jag skriva att jag skulle köpa en iPad eller boka en resa till Harrogate International Festivals (där många av mina favoriter kommer att vara med), men då skulle ju alla pengar gå åt på bara EN grej och det vill jag ju inte.

I stället har jag kommit fram till följande önskelista och jag hoppas att allt kommer att hamna i min ägo någon gång i framtiden:

1. På senare tid har jag börjat att läsa e-böcker, både romaner och böcker inom det mer fackmässiga området, men det är näst intill omöjligt att läsa längre texter på en dataskärm. Därför skulle jag investera i någon form av läsplatta (tips på en bra sådan mottages tacksamt) och jag hittade en Sony Reader Touch Edition för ca 2000 kr, men om den är någonting att ha ska jag låta vara osagt.

2. Då jag hela tiden samlar på mig fler och fler böcker så behöver jag inom kort en bokhylla till och vad passar då bättre än ytterligare en Stringhylla? (1000 kr)

3. muggGo away I´m reading/thinking/editing/writing muggar skulle passa perfekt i mitt hem för samtliga passar in på vad jag gör under nästan hela min vakna “lediga” tid. Muggarna kostar £9.95 / styck och finns på The Literary Gift Company.

4. Som grädde på moset skulle jag köpa mig en veckas extra sammanhängande ledighet för att kunna njuta ordentligt av mina tidigare inköp samt hinna läsa ALLA böcker som släpar efter.

Vad skulle DU göra om du var TVUNGEN att spendera dessa pengar på någonting inom den nisch du bloggar i?

Comments

 1. Bokbild says
 2. Evalinn says

  Många bra idéer!

 3. Jag tycker du skulle åka till Harrogate. Jag skulle vilja åka till Harrogate.

  Kanske nästa år?

 4. Jag hade klätt om favoritläse stolen. Stolen med det hemska tyget men som jag har fått så mycket läsglädje i. Sen hade jag givetvis köpt massor med böcker. Så där många som man inte gör i ett vanligt bokköp.

 5. Jag har skrivit om min läsplatta här http://bokslut.blogspot.se/2011/12/min-lasplatta-och-jag.html och den är jag riktigt nöjd med.

  Jag ska fundera på vad jag skulle lägga 7625 kronor på (konstigt belopp :)).

 6. Johanna Kaspersson says

  Jag skulle nog ha köpt massa böcker och en bokhylla. Eller åkt till Australien men det bloggar jag ju inte om :/

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: