Vem föredrar du: John eller Tom Barnaby

I kväll är det dags för ännu ett avsnitt av det ”nya” Morden i Midsomer. Därför passar det att hänvisa till en undersökning som Expressen presenterade för några dagar sedan med avsikt att ta reda på om det är Tom eller kusinen John Barnaby som är bäst.

Jag var lite orolig för hur det skulle bli nu när John Nettles tackade för sig och lämnade över till Neil Dudgeon. Jag var rädd för att Midsomer känslan skulle försvinna.

Jag hade dock ingenting att vara orolig över! John gör sitt jobb precis lika bra som Tom. Han är kanske dock en aning hårdare mot Jones men samtidigt ingjuter det bara en frisk fläkt till serien som har hållit på länge. Dessutom tycker jag att det har smugit sig in mer humor sedan han kom in i bilden.

Jag har absolut inte sett mitt sista Midsomer avsnitt än på ett bra tag.

 

Comments

 1. Jag ska också fortsätta att titta på Morden i Midsomer. Precis som du säger så är det lite mer humor och jag gillar det. Jag gillar den nya Barnaby!
  BokMamma recently posted..Semester är härligt!

 2. Jag tycker serien fick ett lyft med den nye Barnaby!
  Alltid risk med att ersätta en karaktär med en annan som är snarlik, men jag tycker det funkar. Att John inte är lika fin i kanten som Tom ger serien nytt syre. Han hade dock kunnat få vara singel för att ge utrymme för spännande privata förvecklingar…
  Men sådana kanske inte hör hemma i Midsummer.
  Ser fram emot kvällens avsnitt.
  Nilla recently posted..Min älskade dator

  • De tycker kanske att det räcker med att Jones är singel? Å andra sidan brukar Midsomers kännetecken inte vara att fokusera för mycket på utredarnas privatliv och det gillar ju jag 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: