10 steg till att bli en bättre läsare

Jag har länge varit fascinerad över hur mycket man kan göra med program som Photoshop, InDesign och Illustrator, men jag har aldrig tagit mig tid att utforska programmen på egen hand.

I dag var det äntligen dags och med Nathalies hjälp fick jag till en poster som jag blev något så när nöjd med:

infographic_att_lasa

 

 

Om du tycker att utformningen (och till viss del även texten) ser bekant ut så är det för att jag använde Brian Clarks poster om att skriva som förlaga, eftersom jag – som bekant – behöver en manual eller mall till vad jag än ska göra. Måste dock skärpa mig när det gäller detta och låta fantasin flöda och nu torde väl det inte längre vara något problem. Jag menar, nu vet jag ju i alla fall hur man sätter ihop en sådan här relativt enkel poster. Härefter har jag bara tusen och åter tusen andra funktioner att lära mig, men det får anstå till en annan dag.

 

 

 

 

Comments

  1. Min dotter är väldigt duktig på såna här grejer (som väl de flesta ungdomar är på datorer) problemet är väl lite också att det finns så mycket att lära om design och utformning på datorn så man bara känner att man inte orkar sätta sig in i det…….dessutom tar det ju en sån himla tid om man väl sätter sig och ska lära sig något nytt och den tiden har man oftast inte…..Jag tycker i alla fall att din poster blev otroligt snygg!
    Carro recently posted..LÄST 2012

    • Mitt problem är att jag brukar bli så inne i saker och ting att verkligheten försvinner runt omkring mig. Men å andra sidan gör det inte så mycket, jag har inte så viktiga sysslor att de inte kan vänta tills nästa dag (om man bortser från jobbet då förstås) 🙂

  2. Spännande att lära sig något nytt!
    Lena recently posted..En smakebit på søndag – Göra rätt

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: