Om

heter Annika Abrahamsson och till vardags arbetar jag som översättare. All övrig tid lägger jag på att läsa allt som står till buds om bl.a. böcker, intressanta och tidsbesparande hjälpmedel för boknördar.

och kriminalromaner

och kriminalromaner har alltid fascinerat mig. Denna fascination går så långt tillbaka i tiden som till när precis hade lärt mig läsa och fick smak för Tre deckare. Sedan dess har läst ett tusental och min passion för denna har gjort mig till ”en riktig deckarexpert!” (Linda)

har en viss fettish för brittiska men guldkorn som Dan Buthler & , Dennis Lehane, Jussi Adler-Olsen och har fått mig att börja söka givna hits även på andra håll.

Annikas litteratur- och kulturblogg

startade bloggen Annikas litteratur- och kulturblogg 2009. Här delar jag med mig av deckargenrens toppar och dalar samt anordnar läsarutmaningar, tävlingar och utlottningar.

Gästbloggsinlägg

Ett relativt nytt inslag på min är gäsinlägg och hittills har Elly Griffiths och Assar Andersson gästbloggat här. Näst i tur står Susan Casserfelt som nyligen kom ut med Prästens lilla flicka.

Om du vill gästblogga hos mig är du välkommen att kontakta mig via e-post, eller Facebook.

Recensionsexemplar

tar emot recensionsexemplar av deckare, kriminalromaner, thrillers och spänningsromaner. frånsäger mig vänligt men bestämt böcker i andra genrer.

Kontakt

[contact-form-7 id=”11045″ title=”Kontaktformulär 1″]

E-post: a.abrahamsson@alkb.se

Twitter

Facebook

 

 

%d bloggare gillar detta: