24symbols – böckernas Spotify

Jag är en ihärdig Spotify användare som – liksom många andra – från och med den 1 maj tvingas köpa ett abonnemang då 10 timmars gratis lyssning är alldeles för lite för mitt vardagliga behov. En klar fördel med att slänga ut 49 kr per månad är att man slipper den högst enerverande reklamen vilken i och för sig inte har stört mig hittills och bara det är ett under då jag fullständigt vägrar att sitta kvar i -soffan under reklamavbrotten.

Nåväl!

Tjänsten Spotify har fått gehör i andra kulturella sammanhang då det spanska 24symbols erbjuder strömmande böcker. Än så länge finns det mest spanska att läsa men de lovar att det inom kort kommer att finnas ett bredare internationellt utbud.

Grundidén är man kommer att kunna läsa gratis men med reklam. Naturligtvis ser de dock helst att man tecknar ett månadsabonnemang som kommer att fördelas mellan förlag och författare. För att få in en fot behöver man som sig bör en inbjudan men det fixar man lätt genom att gilla deras sida på Facebook. Nya inbjudningar skickas ut den 30 juni.

Det här är en tjänst som jag absolut kommer att titta närmare på i framtiden, det vill säga då jag har haft råd att köpa mig en padda för på min lilla minidator är det hart när omöjligt att tillgodogöra sig längre över huvud taget.

Mer information finns att läsa på SvD.

 

Comments

  1. Sådana här saker gillar jag starkt! Tack för tipset 🙂
    Lingonhjärta recently posted..Sju böcker jag inte vill läsa just nu Eller

Trackbacks

  1. 8F – spotify info » Blog Archive » Böcker har fått sin egen Spotify | skriver:

    […] More here: Böcker har fått sin egen Spotify | […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: