6 böcker rikare

I dag gjorde jag ett förvånansvärt sällsynt besök på biblioteket men gissa om jag var glad när jag kom hem med följande böcker:

Döda talar inte av Ann Cleeves. Jag började läsa första delen av hennes Shetlandskvartett men jag kom inte längre än så. Däremot tyckte jag om serien Vera som gick på tv för ett tag sedan så nu ska det bli oerhört intressant vad jag kommer att tycka om henne i bokform. Vilseledd av Linwood Barclay hoppas jag mycket på, men då hans böcker är av varierande kvalitet så håller jag en låg profil. Fader död av Giles Blunt innebär att jag får återse John Cardinal. Bra, för jag har saknat honom.

Vila i frid av Sofie Sarenbrant är i ropet nu och eventuellt kommer det att synas på min blogg inom kort. Håll utkik. Pythians anvisningar av Jerker Eriksson & Håkan Axlander-Sundquist har jag väntat hur länge som helst på. Nu äntligen kommer jag att få veta hur trilogin om Victoria Bergmans svaghet slutar.

Som om inte det vore nog fick jag Not Dead Yet av Peter James i dag, vilket kan innebära huvudbryderi om i vilken ordning jag ska läsa alla dessa fantastiska böcker.

Comments

  1. Nu väntar dig en massa härlig läsning!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: