Alkb News

Med anledning av veckans Jerka har jag blivit övertygad om att jag bör ha en skriven text som förklarar vad mina betygssiffror egentligen står för. Då är frågan: Hur gör man det smartast? Finns det något tillägg i WordPress som sköter detta snabbt och elegant? Sitter du inne med svaret så vet du vad du ska göra!?

Jag har alltid vetat att jag är en obotlig tidsoptimist, men nu är jag värre än vanligt. Under vintern har jag två jobb, av och till korrekturläser jag andras texter, jag pluggar litteraturvetenskap, jag bloggar, jag är mamma,  o.s.v., och där någonstans bör jag väl även ha något som kan kallas för liv? Men vad gör jag i stället? Jo, jag anmäler mig till årets upplaga av NaNoWriMo som om jag trodde att jag hade all tid i världen att skriva nästan 1700 ord/dag. Och resultatet? 673 ord på två veckor, vilket naturligtvis inte är helt tillfredsställande.

Dessutom hade jag planerat att uppdatera sidan ”Jerka” med alla bloggare som har deltagit under respektive Bokbloggsjerka. Då detta tar på tok för lång tid kommer jag att ändra på hela arrangemanget: Jag länkar till respektive inlägg så får de som är intresserade klicka sig vidare därifrån. Uppdatering beräknas påbörjas inom kort.

Här hade jag tänkt lägga in ett bildbevis på att min bokhylla verkligen är i behov av en omsortering och ev. även en utrensning. Tyvärr ville inte min mobiltelefon vara med på noterna. Därav får ni helt enkelt tro mig på mitt ord! I vilket fall som helst så brukar utrensning vara lika med utlottning. Framtiden får utvisa om det blir så även denna gång. Jag ska försöka (!) ta mig an bokhyllan under veckan som kommer.

Då det var en aning knepigt att få till författarintervjuerna såsom jag hade önskat håller jag på att planera för ett annat moment bokbloggare och författare emellan. Detta event är emellertid fortfarande bara på planeringsstadiet så det kommer att dröja i alla fall en liten stund innan lanseringen kan börja.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: