Alkb News

Med anledning av veckans Jerka har blivit övertygad om att jag bör ha en skriven som förklarar vad mina betygssiffror egentligen står för. Då är frågan: Hur gör man det smartast? Finns det något tillägg i WordPress som sköter detta snabbt och elegant? Sitter du inne med svaret så vet du vad du ska göra!?

har alltid vetat att jag är en obotlig tidsoptimist, men nu är jag värre än vanligt. Under vintern har jag två jobb, av och till korrekturläser jag andras texter, jag pluggar litteraturvetenskap, jag bloggar, jag är mamma,  o.s.v., och där någonstans bör jag väl även ha något som kan kallas för liv? Men vad gör jag i stället? Jo, jag anmäler mig till årets upplaga av NaNoWriMo som om trodde att jag hade all tid i världen att skriva nästan 1700 ord/dag. Och resultatet? 673 ord på två veckor, vilket naturligtvis inte är helt tillfredsställande.

Dessutom hade planerat att uppdatera sidan ”Jerka” med alla som har deltagit under respektive Bokbloggsjerka. Då detta tar på tok för lång tid kommer att ändra på hela arrangemanget: Jag till respektive inlägg så får de som är intresserade klicka sig vidare därifrån. Uppdatering beräknas påbörjas inom kort.

Här hade tänkt lägga in ett bildbevis på att min verkligen är i behov av en omsortering och ev. även en utrensning. Tyvärr ville inte min mobiltelefon vara med på noterna. Därav får ni helt enkelt tro mig på mitt ord! I vilket fall som helst så brukar vara lika med utlottning. Framtiden får utvisa om det blir så även denna gång. ska försöka (!) ta mig an bokhyllan under veckan som kommer.

Då det var en aning knepigt att få till författarintervjuerna såsom hade önskat håller jag på att planera för ett annat moment bokbloggare och emellan. Detta event är emellertid fortfarande bara på planeringsstadiet så det kommer att dröja i alla fall en liten stund innan lanseringen kan börja.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: