Anne Holts Hanne Wilhelmsen

I helgen läste jag ut Frukta inte av och där nämns som jag faktiskt inte har hört någonting av på länge.

Detta är i och för sig inte så konstigt med tanke på att de tre senaste böckerna jag har läst av Holt har haft paret Yngvar Stubø och Inger Johanne Vik som frontfigurer: Presidentens val, Det som tillhör mig (hennes i särklass bästa) samt Frukta inte vars kommer att publiceras under morgondagen.

Nu har jag en fråga som innehåller en spoiler vilket innebär att om ni har tänkt Holts böcker i rätt ordning och som inte vill ha någon som helst information om framtida konstellationer och frågeställningar bör sluta här!

I Frukta inte nämns att blev skjuten under ett uppdrag och numera jobbade med något slags hemligt projekt. I vilken hände detta?

Om man tittar på Holts biografi så går årtalen med Wilhelmsen respektive Stybø/Vik in i varandra så att säga. Hur skall man dessa för att få ut mesta möjliga av kronologin?

Jag inser att det här kan tyckas vara ett något rörigt inlägg och jag kan bara ursäkta mig med att jag förutom min ordinarie heltid har jobbat natt i drygt 23 timmar fördelat på två nätter…

Comments

  1. I nya 1222 över havet är Hanne huvudperson, jag tror att det är boken innan den som hon blir skjuten.
    Full bokhylla recently posted..Nämen

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: