Böcker, böcker, böcker

Efter några veckors uppehåll tog mig åter till , och även om det var väldigt utplockat så fick jag i alla fall med mig några godbitar hem:

Den dolda sanningen av Lars-Erik Ekström är en som jag kan få svårt för eftersom historien sträcker sig ända från Jesu födelse till nutid. Känner dock att jag borde ge den en chans för baksidestexten kittlade min nyfikenhetsnerv. Flickan i fönstret av  är den första delen i en om Anders Hademark. Baksidestexten lovar ingenting revolutionerande men kopplingen till Madeleine McCann gjorde mig ändå nyfiken. Sankta Psyko av  har jag läst en hel del om, och den fick följa med hem eftersom Fredrik Bergman inte är med.

Att låna hem av  kan vara lika med ett lotteri och med Förföljd av det förflutna i färskt minne var jag verkligen tveksam till om jag skulle våga mig på Jagad av lögnen. Till slut bestämde jag mig ändå för att ge den en chans, vilket även gäller för del å i Ian Rankins om En omöjlig dödMisstro var ingen hit, men jag hoppas på bot och bättring i den här.

Comments

  1. Hoppas du gillar Jagad av lögnen. Jag tycker i alla fall att den är bra.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: