Böcker jag suktar efter (1)

Den här inläggsserien kommer uteslutande att behandla böcker som ännu ej har kommit ut men som jag längtar att få lägga vantarna på.

Målet är att publicera ett inlägg varannan vecka och självklart får ni gärna hänga på!


The Affair
av Lee Child
« 2011-09-29 « Bantam Press
Varför den är värd att sukta efter: Dels är det del 16 om min hjälte Jack Reacher och dels räknas den som en av årets hittills bästa deckare.

Nio drakar av Michael Connelly
« 2011-10-03 « Norstedts
Varför den är värd att sukta efter: Harry Bosch har blivit något som kan liknas med en gammal kompis. Det här är den 15:e boken i ordningen och samtliga har varit bra.

Änglamakerskan av Camilla Läckberg
« 2011-09-05 « Forum
Varför den är värd att sukta efter: De första böckerna tyckte jag var riktigt bra medan de senaste tre har tappat i kvalitet. Jag hoppas att hon med den här boken visar vad hon går för.

Djävulsklippan av Stephen Booth
« 2011-09-08 « Minotaur
Varför den är värd att sukta efter: Del 11 om Ben Cooper och Diane Fry. I say no more!

Roten till det onda av Peter Robinson
« 2011-10-06  « Minotaur
Varför den är värd att sukta efter: De två senaste böckerna av Peter Robinson har varit rena besvikelser men här får vi möta Alan Banks innan succén med En ovanligt torr sommar och det kan bli bra. Riktigt bra!

Så gott som död av Mark Billingham
« 2011-12-30  « Minotaur
Varför den är värd att sukta efter: Jag föll för Billinghams böcker redan från start och när jag får en Tom Thorne roman i händerna brukar det vara svårt att få kontakt med mig. Den här är den 9:e i ordningen och december känns väldigt avlägset.

Alla datum är tagna från Bokus hemsida.

Comments

  1. Connelly längtar jag också efter. Läckberg har jag aldrig tyckt om och jag fattar inte varför hon blivit så populär. Lee Child har jag inte läst, men efter att ha läst din blogg vet jag vad jag ska läsa framöver!
    Wilivi recently posted..Feelgood – må bra böcker

  2. Sofie Trinh Johansson says

    Jag håller med, Läckbergs senaste har inte alls varit bra. Men jag hoppas det blir bättre med den här! däremot är jag inte så nöjd med att hon ”stulit” titeln till en av mina kommande böcker. (som dock inte är skriven än 😉

    /Sofie
    Sofie Trinh Johansson recently posted..Stephen King – min själsfrände!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: