Bokalfabet 2.0 – del 15

2.0-O Passande nog (för Linda åtminstone) har turen kommit till O i Bokalfabet 2.0. Orden som vi ska “leka” med denna vecka är: otrogen, original, ostron, o och obehaglig.

vet att jag har läst ett flertal där otrohet har varit en av ingredienserna men som vanligt har svårigheter med att komma ihåg de flesta av dem. Därför får jag återigen referera till huvudkaraktärer och Harry Nelson som har en dotter ihop fastän han är gift och har två döttrar inom äktenskapet. Snart, snart får vi veta hur det går mellan dem då del fyra A Room full of Bones kommer ut i januari 2012. längtar!

Fritz Brown i James Ellroys Browns rekviem är onekligen ett original i denna extremt svarta historia. har börjat skriva om den men det lär ta ett tag innan jag har fått alla och händelser på plats för att kunna göra den rättvisa.

Ostron är något av det äckligaste vet för jag förstår inte hur människor kan äta sådant som ser ut som snor. Huvaligen! En som är väldigt förtjust i denna så kallade delikatess är och hon berättar gärna om sin njutning i Morgonpasset i P3. Däremot skriver hon inte ett om ostron i Karlstad Zoologiska men det är en helt annan historia.

Arnold Avery är en obehaglig och hans handlingar påminner om ett odjurs i Mörk jord av .

Joseph O´Loughlin innehar rollen som huvudkaraktär ömsom bikaraktär i Michael Robothams böcker. Nu när skriver hans namn undrar jag om han inte har utkommit med något nytt då det var ett tag sedan jag läste hans böcker. Måste utforskas helt klart!

Tony och Susan av Austin Wright blev helt otippat en enorm läsupplevelse fastän man får säga att den rör sig en bra bit utanför deckargenren. Recension kommer inom kort.

Comments

  1. Robotham är helt ny för mig, kul med nya namn!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: