Bokalfabet 2.0 – del 21

Table of Contents

Sista bokstaven innan jullovet i Bokalfabet 2.0 är U och orden för veckan lyder: undantag, ungdom, ungefär, underlig och ute.

håller precis på att läsa The Dead Won´t Sleep av  och lustigt nog stämmer alla in just på den här boken. Journalisten Rosie Gilmour måste göra undantag när hon följer upp en story om ungdomar som påträffas mördade ute på avlägsna platser. Några av de skyldiga karaktärerna har minst sagt ett underligt beteende, men de vet i alla fall på ett ungefär hur de ska förhålla sig till situationen. Åtminstone nästan alla … Mer information kommer så klart när har läst ut denna extremt spännande och känsloväckande bok!

Undercover agent Emma Ransom har ägnat sig åt tveksamma operationer i åratal bakom sin make Jonathans rygg. Boken talar om är Den tredje cirkeln av  och JA, vet … det var dåligt av mig att använda mig av ett sådant uselt knep, men när man inte kommer på någon vars för- eller efternamn börjar på U så blev det så här 🙂

Att samla ihop 26 som gemensamt ska en kan inte annat än anses som udda. talar naturligtvis om  och om du fortfarande inte har läst den tycker att du ska göra det nu!

Comments

  1. Anna Smiths bok låter ruskigt bra! Och jag vill verkligen, verkligen läsa No rest for the dead.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
%d bloggare gillar detta: