Bokbloggsjerka 1 – 4 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för ? du om böcker/litteratur/? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ””.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Är du en ”samlare” av saker som kan kopplas till litteraturen (böcker, bokmärken, muggar med litteraturmotiv, etc)?

Ja, jag samlar mer eller mindre på böcker om och jag har hunnit få ihop en ansenlig mängd vid det här laget. Ska jag vara riktigt ärlig finns det inte en godtagbar ursäkt till att jag behöver, eller ens kommer att läsa alla 18 böckerna om skrivandets konst, men lika säkert som att det kommer en morgondag lär det inte dröja länge innan jag har hittat ytterligare en eller ett par till som jag bara måste ha.

 

 

Comments

 1. Hepp! I elfte timmen hänger jag också på helgens bokbloggsjerka! 🙂
  TinaO recently posted..Bokbloggsjerka 1 – 4 februari

 2. http://www.spetsig.se/?p=7482
  Spetsig – en bokblogg recently posted..Bokbloggsjerka 1/2-4/2

 3. Tant Blå says
 4. jo, jag erkänner, skriver om det i min blogg:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.se/2013/02/samlare.html
  Hanneles bokparadis recently posted..Samlare?

 5. Ursäkta att jag lägger in två kommentarer, men fick en kommentar om att min förra länkning inte funkade, så jag provar ingen. Mitt svar på samlande + en bild
  http://bokmal73.wordpress.com/2013/02/02/bokbloggsjerka…bruari-samlare/
  bokmal73 recently posted..Bokbloggsjerka 1-4 februari – Samlare?

Trackbacks

 1. […] betyder bokbloggsjerka hos Annika. Veckans fråga […]

 2. […] så här: 1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras […]

 3. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 4. Bokbloggsjerka 1-4 februari « Books on my mind skriver:

  […] gång vill Annika att vi ska svara på följande […]

 5. […] är nästan slut innan det blir dags för Bokbloggsjerkan. Så här lyder veckans […]

 6. […] första bokbloggsjerka hos Annika frågar Är du en ”samlare” av saker som kan kopplas till litteraturen (böcker, bokmärken, […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: