Bokbloggsjerka 10 – 13 februari

Har du ett genuint intresse för böcker? du om /litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vad tycker du om att läsa i en recension (förutom själva då): författarinformation, ev. filmatiseringar, till sidor som t.ex. Goodreads, Boktipset etc? Kort sagt: hur ser den ultimata ut enligt dig?

 

Comments

 1. christoffer says
 2. Hanna Lager says
 3. Dax att haka på. Jätteroligt att läsa vad alla andra svarar ju 🙂 Här kommer mitt svar: 
  http://josjos.se/blog/2012/02/10/min-forsta-jerka/ 

 4. Sara Pepparkaka says
 5. Spännande fråga:-) här är mitt svar

   http://mestbaradeckare.blogspot.com/2012/02/vad-vill-du-lasa-i-en-bokrecension.html

 6. Cecilia Andersson says

  Har skrivit ett litet inlägg, funderingarna fortsätter och ska bli intressant att läsa vad alla tycker.

   http://bokmamma.blogspot.com/2012/02/bokbloggsjerkan-veckans-fraga.html

 7. Mina tankar om recensioner och reflektioner…

Trackbacks

 1. […] Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i ”Bokbloggsjerka”. […]

 2. […] här ser frågan i helgens Bokbloggsjerka ut. Jag har funderat och kommit fram till att jag i mångt och mycket håller med Anna om att det […]

 3. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 4. […] för bokbloggsjerka med ett utmanande […]

 5. […] ibland att bokbloggar svarar på Bokbloggsjerka och nu tänkte jag faktiskt vara med. Veckans jerka lyder: Vad tycker du om att läsa i en recension (förutom själva recensionen då): […]

 6. […] charmen med bokbloggsjerka! Vill du också veta vad en massa andra bokbloggare tycker? Kolla på bokbloggsjerkan hos Annika! Share this:TwitterFacebookLike this:GillaBli först att gilla denna […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: