Bokbloggsjerka 10 – 13 januari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om //författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Tänker du delta i några utmaningar i år och i så fall vilka? ( räknas inte)

brukar vara bland de första som hoppar på nya utmaningar men i år har jag bestämt mig för att låta bli. Jag har helt enkelt inte tid med tanke på att jag har mycket på gång just nu.

Trackbacks

  1. […] Nu är julledigheten officiellt över- Annika har börjat med sina bokbloggsjerkor igen! Den här veckan vill hon veta om vi tänker delta i någon läsutmaning i år. Ja, det tänker jag. Kaosutmaningen 2.0 passar helt klart min smak, och dessutom har jag ju mitt kära evighetsprojekt, att läsa en bok från alla FNs medlemsländer, så för att få fart på det projektet tänkte jag delta i Världsutmaningen 2014. Man följer alltså länkarna så kommer man till respektive utmaning. Och vill man veta vad folk svarar på jerkafrågan denna vecka ska man följa denna länk. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: