Bokbloggsjerka 10 – 13 juni

Har du ett genuint intresse för böcker? du om böcker//författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara 🙂

Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Fyll i luckorna = […]:

Ponera att du befinner dig i ditt favoritland […] där du sitter på en restaurang tillsammans med […]. Ni äter […] och dricker […]. Helt plötsligt får du en ingivelse att vända blicken mot baren. Där står din favoritförfattare […] som höjer glaset mot dig, ler spjuveraktigt och börjar vinka dig till sig med lillfingret. Vad händer sen?

Sådana här något mer komplicerade frågor kräver lite eftertanke så min kommer någon gång under helgen!

Ska bli oerhört spännande att se vem det är ni kommer att träffa och inte minst vad som kommer att hända efter det första rafflande mötet 🙂

P.s: det börjar bli svårare och svårare att komma på frågor med åtminstone viss ”substans”. Har DU en fråga som du skulle vilja se i Bokbloggsjerkan? Maila den då till mig på abrahamsson97[at]gmail[dot]com eller skriv ett under fliken ”kontakt”.

Comments

  1. Ett halvdant försök på måndagskvällen! http://www.spetsig.se/?p=3506 Den här gången var det svårt!

Trackbacks

  1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

  2. […] veckans Bokbloggsjerka vill Annika att vi fyller i luckorna och berättar fortsättningen. Ler spjuverktigt låter som en […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: