Bokbloggsjerka 14 – 17 december

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ””.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vi tar en enkel fråga så här sista gången innan juluppehållet: Vad läser du just i dag?

Jag har som vanligt flera böcker igång samtidigt: Agent 6 av Tom Rob Smith, Livstid av Ulla Bolinder & Det svåra fallet K av Lennart Ökvist.

Trackbacks

 1. […] haft svårt att hitta läsro sista tiden. Annika undrar i veckans jerka vad man läser just nu. Men har en del böcker […]

 2. […] Ett lite sent inlägg till veckans bokbloggsjerka. […]

 3. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 4. […] bokbloggsjerka hos Annika är väldigt lätt att svara på. Frågan lyder kort och gott: Vad läser du just i […]

 5. […] kom frågan i Annikas bokbloggsjerka om vad vi läser just […]

 6. […] juluppehåll för Annikas Bokbloggsjerka och jag hänger […]

 7. […] Annika frågar på bokbloggsjerkan den här helgen den här frågan: Vad läser du just i dag? […]

 8. […] bokbloggsjerka: Vad läser du just i […]

 9. […] så här: 1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet hos Annika så att vi lätt hittar till ditt inlägg. 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras […]

 10. […] juluppehållet, bokbloggsjerka. Den är uppfunnen av Annika, och hos henne kan ni också läsa mer om jerkan. Kan i alla fall berätta att det är en sak som de som bloggar bara om/delvis […]

 11. […] Annika ställer en ganska lätt fråga i veckans jerka: […]

 12. […] lyder Annikas fråga den här fredagen. Jag läser en bok som jag längtar till så fort jag tvingas lägga den […]

 13. […] veckans jerka vill Annika att vi ska svara på följande […]

 14. […] här är veckans bokbloggsjerkafråga från Annikas litteratur- och kulturblogg. Idag ligger jag hemma och är sjuk, och tänkte därför passa på att börja läsa en ny bok: […]

 15. […] jerkafråga via Annikas litteratur- och kulturblogg är kort och koncis och […]

 16. […] var ju en enkel fråga Annika har denna vecka. Det är ju fint tänkt, att inte bidra till julstressen utan hålla saker och […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge