Bokbloggsjerka 14 – 17 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? du om böcker//författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Skriv om för- och nackdelar med att vara en slav under böckerna, och ge gärna tips på hur du brukar skapa mer tid för mer läsning.

 

Comments

 1. Såhär svarar Läsa & Lyssna, lite sent men ändå…

  http://lasaochlyssna.wordpress.com/2014/02/17/bokbloggsjerka-14-17-februari/
  lasaochlyssna recently posted..Bokbloggsjerka 14-17 februari

 2. Nu har jag kommit hem från helgens äventyr och här kommer mitt svar på jerkan.

  http://emmashylla.blogg.se/2014/february/bokbloggsjerka-14-17-februari-2.html
  Emmas hylla recently posted..Bokbloggsjerka 14-17 februari

 3. Mitt bidrag! 😀 (bättre sent än aldrig, hehe, och sent på natten är det!)

  http://funderskan.blogg.se/2014/february/bokbloggsjerka-14-17-februari.html
  Funderskan recently posted..Bokbloggsjerka 14-17 februari

 4. nej, jag är ingen slav under böcker, bara en stor livsnjutare: http://hannelesbibliotek.blogspot.se/2014/02/slav-under-bockerna.html

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: