Bokbloggsjerka 14 – 17 januari

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

HUR SPRIDER DU ORDET OM DIN BLOGG?

Jag gör på olika sätt: Jag har anmält min blogg till olika bloggportaler och nätverk. Jag deltar i och anordnar även egna tävlingar, utlottningar och utmaningar. Jag lämnar avtryck i andras bloggar så fort jag bara hinner. Jag går igenom min reader åtskilliga gånger under dagen. Intressanta inlägg markerar jag med ett stjärna och när tiden finns läser jag igenom dem och försöker lämna en kommentar till alla. Tyvärr går detta mycket i vågor men jag försöker i alla fall att nå upp till min målsättning om tre kommentarer per dag. Oftast lyckas jag ganska bra.

Om det är någon som har fler förslag på hur man kan marknadsföra sin blogg så är jag idel öra!

Comments

  1. Här kommer mitt bidrag till veckan bloggjerka.
    Bokslukaren recently posted..Bloggjerkan för den här veckan

  2. Jag har svarat: http://www.spetsig.se/?p=2589
    Spetsig recently posted..Bokbloggsjerka 14-1-17-1

Trackbacks

  1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: