Bokbloggsjerka 17 – 20 juni (med bonusfråga)

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

crime sceneFörra året började jag prenumerera på tidningen Mystery Scene där det finns en hel del matnyttigt om man gillar deckare.

Har på senare tid även börjat snegla på tidningen Crime Scene, men ännu inte tagit mig för att slänga iväg en beställning.

Finns det någon tidning som du kan tipsa om? Alternativt, finns det en tidning som du saknar trots det enorma utbudet som finns i dag?

Bonusfråga:

Koko är nyfiken på om du kan tipsa om några historiska romaner. För att vara mera exakt ”historiska romaner som är (någotsånär) historiskt korrekta”, dvs. sådana där man kan lära sig något om perioden och inte sådana där det är nutidsmänniskor i periodkläder.

Comments

 1. En minut i midnatt – jag hinner med 🙂
  https://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/06/20/tidskriftsreklam/
  Koko recently posted..Tidskriftsreklam

 2. Sent svar, men bättre sent än aldrig!
  Sara Swietlicki recently posted..Bokbloggsjerka: Tidningar och historiska romaner

 3. Det var länge sen jag var med i en bokbloggsjerka men nu tänkte jag vara med igen. Här är mitt svar; http://forfattardrommar.se/2016/06/19/bokbloggsjerka-45/

 4. Här är mitt svar:
  http://tonica.dreamwidth.org/121669.html
  Camilla recently posted..Bokbloggsjerka 17 – 20 juni:

 5. Jag har aldrig läst någon av tidningarna som Annika nämner. Men de ser trevliga ut!

  Här kommer annars mitt svar:
  http://bokstunder.blogspot.se/2016/06/bokbloggsjerka-17-20-juni-med-bonusfraga.html

 6. Det blev ett litet svar från mig också idag.
  Jenny E. recently posted..Bokbloggsjerka 17-20 juni (2016)

 7. Här kommer mitt svar 🙂 Kom med tips till mig nu:)

  http://nouw.com/Hildesbokblogg/bokbloggsjerka-17-20-maj-25770114
  Hildesbokblogg recently posted..Bokbloggsjerka 17-20 Maj

 8. Grå fredag med regnstänk mot rutan – perfekt väder för bokbloggsjerka!
  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2016/06/historier-med-historia.html
  Klimakteriehäxan recently posted..Historier med historia

 9. intressanta frågor, bästa svaren: http://hannelesbibliotek.blogspot.se/2016/06/bra-tidningar-jerka.html
  Hanneles bokparadis recently posted..bra tidningar – jerka

 10. Mitt svar: http://fantastiskaberatterlser.blogspot.se/2016/06/bokbloggsjerka-17-20-juni.html
  Trevlig helg
  Anna på Fantastiska berättelser recently posted..Bokbloggsjerka 17-20 juni

Trackbacks

 1. […] jag hade ett ganska långt blogguppehåll är det också länge sen jag var med i en bokbloggsjerka. Men nu har jag ju börjat blogga igen och tänkte att jag skulle hoppa in bokbloggsjerkan igen. […]

 2. Andra upplagan skriver:

  […] här var veckans bokbloggsfråga, egentligen bonusfrågan, huvudfrågan handlade om tips på tidningar eller någon tidning som jag […]

 3. […] Finns det någon tidning som du kan tipsa om? Alternativt, finns det en tidning som du saknar trots det enorma utbudet som finns i dag? […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: