Bokbloggsjerka 18 – 21 april

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din favoritgenre?

Jag håller på att se säsong två av The Following nu och den är skruvad på så många sätt att jag skulle kunna ägna en hel dag åt att räkna upp dem alla.

Jag kan dock säga att serien bland annat handlar om kulter av de mer suspekta slagen och att jag inte ens skulle ha tagit mig igenom den första säsongen om det inte hade varit för jakten på seriemördaren Joe Carroll och Kevin Bacon i en av huvudrollerna.

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

 

5609782002_371a689b16

Photo Credit: aussiegall via Compfight cc

Trackbacks

  1. […] veckans jerka frågar Annika: Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din favoritgenre? Monthy Python, både […]

  2. […] liten jerka ska jag väl kunna smyga in såhär i slutet av […]

  3. […] kommer ett påskaftonssvar på Annikas bokbloggsjerka. Hon undrar: Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din […]

  4. […] vecka tar oss Annika in i TV/film världen. Jag vill också precis som hon passa på att önska alla en riktigt glad […]

  5. […] Solen skiner där ute och vädret ska väl bara bli bättre och bättre. Att det dessutom finns en bokbloggsjerka att besvara gör ju inte tillvaron sämre direkt. Veckans fråga […]

  6. […] fråga i bokbloggsjerkan: Vilken är din mest skruvade tv-serie/film som du har sett i din […]

  7. […] lite till, men även skriva och kanske teckna lite. Så skönt att få ta det lugnt. Och veckans jerka får inleda det hela: Vilken är den mest skruvade tv-serie/film du har sett i din […]