Bokbloggsjerka 18 – 21 februari

Har du ett genuint intresse för böcker? du om //författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken är din favoritkaraktär?

Jag känner väldigt mycket för många men om jag någon tvingade mig att endast välja en skulle jag i dagsläget välja som är Elly Griffiths skapelse. Hon är helt enkelt underbar. Har ni ännu inte stiftat bekantskap med henne tycker jag absolut att ni ska ändra på detta. Nu!

Comments

 1. Här finns mitt inlägg: http://bit.ly/eskl0z
  enligt O recently posted..Okej- jag erkänner…

 2. Vad många serier du läser! Många som jag inte har läst… intressant! men håller med om att serien om Ruth Galloway bör läsas!!!

  • Jag älskar Ruth Galloway och jag vill läsa mer om hennne NU. Förhoppningsvis spinnar Griffiths på i skrivandet på den fjärde boken i serien 🙂

 3. Dagens: http://www.spetsig.se/?p=2848 =)

  PS: Du har mail – om det inte har hamnat i skräpposten (insåg att det finns en risk för det i.o.m. att det bara innehåller en länk).
  Spetsig recently posted..Bokbloggsjerka 18-2-21-2

 4. Älskar Ruth! Ska fila på ett annat, eget svar dock.

 5. Min favoritkaraktär finns att läsa om på följande ställe:

  http://lasabocker.wordpress.com/2011/02/18/min-favoritkaraktar/

  mvh Lotta
  Lotta recently posted..Min favoritkaraktär

Trackbacks

 1. […] när jag är tillbaka på plats i soffan blir det till att skriva jerkor igen. Den här veckan undrar Annika om vem som är vår litterära favoritkaraktär. För att en […]

 2. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: