Bokbloggsjerka 19 – 22 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? du om böcker//författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

  1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
  2. Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Carola har skickat in följande fråga via mail: hur interagerar du med dina läsare, lockar till dig nya läsare och får de befintliga läsarna att fortsätta bloggen. Hon vill även veta vad det är som driver dig till att och hur mycket du tänker på dina läsare när du bloggar.

Comments

  1. Jag är nybliven bokbloggare och det finns mycket för mig att lära. Idag ahr jag lärt mig vad bokbloggsjerka är. 😉 Här är mitt inlägg: http://perelandran.com/2016/02/22/bokbloggsjerka-om-bloggande/

  2. Jag undrar vart min kommentar tog vägen, kanske den drunknade i spamfiltret… Nytt försök, som bonus söt katt 🙂
    https://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/02/20/bokbloggare-kattalskare-och-andra-weirdon/

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: