Bokbloggsjerka 20 – 23 augusti

Om 

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i Mr Linkyn här nedanför. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om jerkan på din och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de  ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan. (Under fliken ”Jerka” finns en sammanställning på vilka deltagare som har anmält sig till respektive vecka. Listan uppdateras varje måndag).

Du måste ha en  för att få vara med. Med detta inte sagt att du inte kan ha en mer ”allmän” blogg, men huvudinnehållet måste ha med  och att göra.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan här nedanför. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya att följa. Skaffa nya vänner. Prata om . Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

VILKEN ÖNSKAR DU ATT DU SJÄLV HADE SKRIVIT, OCH VARFÖR?

är en av mina absoluta favoritböcker. Intrigen är udda, karaktärerna är überintressanta, miljön är skrämmande, den är rysligt spännande och slutet är minst sagt överraskande. Den är magisk och skriven med en sådan briljans som jag inte kan låta bli att beundra. Som jag önskar att jag var en lika duktig som Dennis Lehane!

Comments

 1. Det blev ett svar, men håller med om att det är en dagsformssvar.

  • Jo det kan jag också hålla med om, men å andra sidan är frågan endast aktuell under en specifik helg och då kan kanske svaret man kommer upp med vara giltigt under ett par dagar i alla fall 🙂

 2. Jag svarade på både 3an och 4an 🙂 Kul idé!

 3. Åh! Jag försökte ju läsa Patient 67 (men på originalspråket) och jag gav upp på sidan 63 – inte för att han var dålig egentligen, men väldigt pratig. Jag ska nog bläddra i på den på svenska också, för att se hur översättaren har ”behandlat” den.

  • Patient 67 är en av de allra bästa böcker jag någonsin har läst. Som jag önskar att det bodde en lite ”Lehane” i mig 🙂

 4. Jag har också svarat, men det var svårt och fråga mig i morgon så svarar jag nog helt annorlunda 🙂

 5. Ett antisvar, kanske, men ändå ett svar! 😉

 6. Har precis uppdaterat med veckans bokbloggsjerka
  http://www.barnboksbloggen.se/?p=3139

Trackbacks

 1. […] Bokbloggsjerka handlar om böcker vi önskar att vi hade skrivit. Jag skulle önska att jag kunde skriva en bok, […]

 2. […] augusti, 2010 av mariasbokliv Annika fortsätter sin Bokbloggsjerka.  Häng på du med! Svara på veckans fråga och skriv in […]

 3. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas Mr. Linky som du finner här. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: