Bokbloggsjerka 21 – 24 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Om du bara fick läsa en bok för resten av ditt liv, vilken skulle det vara?

Comments

 1. Sent omsider har också jag dristat mig till att svara på den där ack så svåra frågan! (bloggar relativt ofta om böcker)

 2. http://frejareddevil.wordpress.com/2014/02/24/mandag-sol-och-den-eviga-boken/
  Här kommer mitt bokval, fy, vilken otäck tanke det här var….

 3. Även denna vecka ramlar jag in på måndagen.
  http://mestpocket.blogspot.se/2014/02/bokbloggsjerka-vecka-8.html

 4. http://kraka.moah.se/2014/02/24/en-enda-bok-bokbloggsjerka-21-24-februari/

  Bortsett från att det är en ofattbar grymhet att hindra en bokälskare från att läsa så var uppgiften lätt.

 5. Jag tror aldrig jag tänkt så mycket inför en inlägg. Det ska bli så otroligt kul att läsa fler av era inlägg och få lite boktips.

  http://www.unt.se/blogg/blogg.aspx?blogg=1777037&bloggentry=3008356

 6. Det var ett riktigt svårt val … och det blev faktiskt INTE min favoritbok …

 7. Min första jerka – det var inte lätt det här!

  http://barahittepa.blogspot.com/2014/02/min-forsta-bokbloggsjerka.html

Speak Your Mind

*