Bokbloggsjerka 21 – 24 oktober

Har du ett genuint intresse för böcker? du om böcker//författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!. Det finns med andra ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken bok har den mest fantastiska titeln enligt dig?

Mitt svar kommer i ett separat inlägg under helgen då känner att jag själv behöver klura en aning på min egen fråga.

 

Comments

 1. Vilken underbar fråga! Här är mitt bidrag: http://abibliofobi.blogspot.com/2011/10/bokbloggsjerka.html

 2. Här är mitt inlägg om fantastiska titlar: http://bokflickorna.blogspot.com/2011/10/bokbloggsjerka-v42.html

 3. Den här veckan behövde jag inte fundera så länge: http://bohemianrhapsody.blogg.se/2011/october/bokbloggsjerkan-21-24-oktober.html

 4. Tidningsida says
 5. Cecilia Andersson says

  Här kommer mitt svar.

   http://bokmamma.blogspot.com/2011/10/bokbloggsjerka-veckans-fraga_21.html

Trackbacks

 1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 2. […] helgens tema for bokbloggsjerkan […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: