Bokbloggsjerka 22 – 25 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall för att ta dig ur dem?

Jag läser varje dag men under de två senaste månaderna har jag slagit något slags läsrekord av det ovanligare slaget. I normalfallet brukar jag läsa 2 – 3 böcker i veckan, men under den här tiden har jag inte mäktat med mer än ett par sidor per dag och då blir det som du förstår inte särskilt många böcker lästa.

Frustrerande!

 

Comments

 1. I väldigt senaste laget den här gången…

  http://carolinalandin.blogspot.se/2013/02/bokbloggsjerka-22-25-feb.html
  Carolina läser… recently posted..Bokbloggsjerka 22 – 25 feb

 2. Mitt sista-minuten svar som vanligt: här
  Koko recently posted..Nordiska kulturtips

 3. Egentligen inte, men är är iaf lite tips 🙂
  Feministbiblioteket recently posted..Bokbloggsjerka v 8 – Lässvackor

 4. Den här veckan hade jag i alla fall ett vettigt svar 🙂

  http://tantaugustastekopp.wordpress.com/2013/02/24/lassvackor/
  tantaugusta recently posted..Lässvackor?

Trackbacks

 1. […] Söndag och ledig dag, passade på att kolla in och svara på helgens jerka. […]

 2. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 3. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall för att ta dig ur dem? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på […]

 4. […] bokblogsjerka hos Annika ställer idag frågan Brukar du drabbas av lässvackor ibland och hur gör du i så fall […]

 5. […] bokbloggsjerka handlar om lässvackor och Annika ställer följande […]

 6. […] skall handla om böcker och nostalgi. Kanske man kan hitta ett råd där till frågan i veckans Bokbloggsjerka eftersom Annika verkar fått lite […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: