Bokbloggsjerka 24 – 27 oktober

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

  1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
  2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vi kör en enkel fråga den här veckan: vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?

Jag har precis påbörjat Written in my own hearts blood av Diana Gabaldon. Det är den åttonde boken i serien om Claire och Jamie Fraser och som sig bör är det en rejäl tegelsten.

Written in my own hearts blood

Trackbacks

  1. […] det okomplicerade slaget, så jag tänkte, varför inte? Bokbloggsjerkan är densamma som alltid: Annika postar en fråga i slutet av varje vecka, och man har mellan fredag och måndag på sig att svara. […]

  2. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Vi kör en enkel fråga den här veckan: vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på […]

  3. […] den här veckans bokbloggsjerka lyder […]

  4. […] är dags för en bokbloggsjerka igen och den här gången är det en väldigt lätt fråga att […]