Bokbloggsjerka 26 – 29 augusti

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Eftersom jag återigen har haft problem med min server så kör vi med en superenkel fråga den här veckan: vad läser du just nu?

 

Comments

 1. Hmm. Jag har försökt lägga upp min länk flera gånger, jag tycks ha fastnat i något filter.

  Jag läser just nu med förtjusning helt nyutkommen (jag fick tack vare ett evenemang boken i handen före första officiella datum!) finlandssvensk fantasy som jag väntat ivrigt på. https://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/08/28/mork-nattlasning/

 2. Valde ett av de facklitterära läsprojekten.
  https://sarasgoda.com/2016/08/27/bokbloggsjerka-vad-laser-du/

 3. Jag hade lite svårt att bestämma mig för vad jag läste, men det löste sig.
  http://kajsalisa.com/2016/08/26/just-nu-laser-jag/

 4. Här kommer mitt svar på veckans fråga 🙂
  http://nouw.com/hildesbokblogg/bokbloggsjerka-26-29-augusti-26652133

 5. ”Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske” av Emmy Abrahamson

 6. Här kommer mitt svar. Det var lite svårare att besvara än det borde ha varit.

  https://bokhuset.ax/2016/08/26/vad-laser-jag-just-nu-inte-helt-latt-att-svara-pa/

 7. Ett enkelt svar. Trevlig helg, allihop!

 8. Jag håller tydligen på med väldigt många böcker:

  http://fantastiskaberatterlser.blogspot.se/2016/08/bokbloggsjerka-26-29-augusti.html

 9. skönt med en enkel fråga i värmen. här är mitt svar: http://mrscalloway.blogspot.se/2016/08/bokbloggsjerka-26-29-augusti.html

Speak Your Mind

*