Bokbloggsjerka 26 november – 29 november

Har du ett genuint intresse för böcker? du om /litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

VAR LÄSER DU HELST? (VID KÖKSBORDET, I SÄNGEN, I SOFFAN…)

har minst två på gång samtidigt varav den ena endast läses i sängen. Den andra delar jag upp tiden mellan köksbordet och soffan. När jag sitter i köket och läser lyssnar jag oftast på radion eller lagar mat. Det är ganska praktiskt att ha en bok att dyka ner i när man, som jag, ser till att laga mat som i stort sett sköter sig själv. I soffan kan jag dock sitta hur länge som helst och det är precis dit jag tänker gå just i detta nu. here I come!


Comments

 1. Har du slutat med Mr Linky?

  Mitt inlägg i bokbloggsjerkan finns här.
  Katarina recently posted..30 dagar- Ett ögonblick

  • Ja, den ställde till med så många tekniska problem så jag bestämde mig för att dumpa honom … i alla fall för en tid

 2. Nu har jag svarat på veckans fråga.

  http://pahittadenojen.blogspot.com/2010/11/bokbloggsjerka_28.html
  Frida (påhittade nöjen) recently posted..Bokbloggsjerka

 3. Här läser jag: http://www.spetsig.se/?p=2076
  Spetsig recently posted..Bokbloggsjerka 26-11-29-11

 4. Mitt svar på veckans jerka finns här:
  http://www.bokbrus.se/2010/11/laser-var/

  Och så passar jag på att önska alla en trevlig helg och advent.

 5. Nu har jag också publicerat ett inlägg om var jag läser helst av allt: http://www.fiktiviteter.se/2010/11/26/lasplats
  Helena recently posted..Läsplats

Trackbacks

 1. […] Veckans bokbloggsjerka handlar om var vi läser och jag måste säga att min absoluta favoritplats är en solstol under en varm sommardag. Helst rör jag mig inte alls, utan sitter parkerad hela dagen lång i värmen. Den perfekta semestern ser alltså ut så. Långa dagar med en god bok som sällskap. […]

 2. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 3. Läser var? skriver:

  […] veckans jerka frågar […]

 4. […] för en bokbloggsjerka igen och den här gången är […]

 5. […] varit dålig på att jerka på sistone, men nu är jag back on […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: