Bokbloggsjerka 27 – 30 april

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Jag fick ett kanonförslag på en fråga som var så bra att vi kör den redan den här veckan:

Vilken är den mest uppseendeväckande bokbloggs-rubrik du kommer ihåg?

Comments

 1. Alltid lika spännande när man svarar samma sak som så många andra… Nåja, här är mitt inlägg:
  http://bokpotaten.blogspot.se/2012/04/lite-av-varje.html

 2. Här är mitt inlägg. Svårt det var den här gången. http://bellasbok.blogg.se/2012/april/bokbloggsjerka-27-30-april.html

 3. TidningsIda
  Twitter:
  says

  Svår fråga du: http://wp.me/p26arg-Bw

 4. Hanna Lager
  Twitter:
  says

  Den bästa rubriken står Annika själv för 😉 http://feministbiblioteket.wordpress.com/2012/04/28/bokbloggsjerka-v-17/

 5. Och den som kom med förslaget var jag. Jag kom på idén pga en väldigt specifik rubrik. Kolla själv här.

 6. Otroligt svår fråga så det får bli en liten analys också http://bokslut.blogspot.se/2012/04/bokbloggsjerka-27-30-april.html

 7. Cecilia Andersson
  Twitter:
  says

  Ingen Jerka för mig idag då jag har guldfiskminne och inte kommer ihåg sånt som rubriker. Jag har dock en utmaning till dig på min blogg om du har lust att hänga på.

  http://bokmamma.blogspot.se/2012/04/11-fragor-och-11-svar.html

 8. cwmjaoow says
 9. cwmjaoow says

  Svår fråga, jag klurar och återkommer här när jag lagt ut min jerka

Trackbacks

 1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 2. […] Annika har den här veckan lyckats få till en riktigt klurig fråga, så jag tar mig friheten att sväva ut en aning i mitt svar. Vilken är den mest uppseendeväckande bokbloggs-rubrik du kommer ihåg? […]

 3. […] Det vill Annika veta i veckans bokbloggsjerka. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: