Bokbloggsjerka 27 – 30 juni

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Eftersom det är ”säsongsavslutning” i dag kör vi en enkel fråga den här veckan!

Johanna på Bokhora skrev för en tid sedan att England INTE är hennes litterära land, vilket jag inte alls kan förstå eftersom engelsmännen producerar så in i vassen bra deckare.

Vilket är ditt litterära land? 

Nu tar jerkan sommarlov men är tillbaka i höst igen!

 

142958645_ac1a795453
Photo Credit: Warm ’n Fuzzy via Compfight cc

Comments

 1. I sista minuten den här gången, efter mycket funderande så kom jag till ett ganska metafysiskt svar…
  http://kattslavenkoko.wordpress.com/2014/06/30/det-har-ar-mitt-land-det-har-ar-ditt-land/

  Ha en skön juli med många lässtunder, Vi ses igen 🙂
  Koko recently posted..Det här är mitt land, det här är ditt land

 2. Här kommer mitt inlägg, anglosaxisk litteratur är extremt ledande, men sen var det ju det där med vilket land….
  http://frejareddevil.wordpress.com/2014/06/30/helg-litterart-land-och-beroringen/
  Freja recently posted..Helg, litterärt land och Beröringen

 3. http://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com/2014/06/30/mitt-litterara-land-bokbloggsjerka/ Jodå, jag har ju ett favoritland. Skön sommar önskar jag dessutom!
  Sara Pepparkaka recently posted..Mitt litterära land – bokbloggsjerka

 4. Här är mitt svar. Trevlig sommar! 🙂
  Bokdamen recently posted..Bokbloggsjerka 27 – 30 juni, mina litterära länder

Trackbacks

 1. […] kan tolkas på så många vis – mentala, fysiska, symboliska, imaginära… Den sista bokbloggsjerkan inför semesterpausen frågar kort och […]

 2. […] har hunnit bli måndag innan jag svarar på säsongens sista fråga inne hos Annika: Vilket är ditt litterära land? Hm, jag är inte helt säker på om frågan avser var […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: