Bokbloggsjerka 28 – 31 mars

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

edit-16148-1390450693-25

Tatueringen på bilden kommer från Flyga drake av Khaled Hosseini, och det verkar bli allt mer populärt att pryda kroppen med citat från litteraturens värld.

Är det här något som du skulle kunna tänka dig att göra? Vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?

Jag skulle inte kunna tänka mig att göra det eftersom jag är en ombytlig person, både själsligt och mentalt, och det karaktärsdraget går inte ihop med livslånga beslut.

Herregud, tänk om jag skulle ångra mig!

 

 

Comments

 1. Jess, liten stund kvar på mars 🙂 Mina funderingar här.
  http://kattslavenkoko.wordpress.com/2014/03/31/tattoos-are-for-ever/
  Koko recently posted..Tattoos are for ever

 2. Läsa & Lyssna vill gärna ha en sån här gaddning:
  http://lasaochlyssna.wordpress.com/2014/03/31/bokbloggsjerka-28-31-mars/

 3. Här kommer mitt bidrag! Jag har lätt att ta beslut och hålla fast vid dem. Mina tatueringar är noga utvalda och jag visste vad jag skulle tatuera långt innan jag ens bokat tid för dem. Enda problemet jag har är att det gör så ont att tatuera sig och att det är ganska dyrt, annars skulle jag göra många fler genast!
  http://frejareddevil.wordpress.com/2014/03/31/nattmaror/
  Freja recently posted..Aprilväder, Nattmaror och tatueringar

 4. Här har vi mitt svar på veckans fråga. 🙂

  http://iminhylla.wordpress.com/2014/03/30/veckans-bokbloggsjerka-12/

 5. Beslutsångesten är nog för stor för mig!

  http://kattugglan.blogspot.se/2014/03/lite-notiser-och-sa-veckans.html
  Therése – Kattugglan recently posted..Lite notiser och så veckans bokbloggsjerka

Trackbacks

 1. […] veckans jerka handlar det om boktatueringar vilket är något som ligger mig varmt om hjärtat. Frågan var om […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: