Bokbloggsjerka 29 januari – 1 februari

jerka11Har du ett genuint intresse för ? du om böcker/litteratur/? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive . En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Har du någonsin läst en där det har hänt någonting som du inte alls hade väntat dig eller som du absolut inte tyckte om?

Comments

 1. Åh nej vänta själva länken kom inte med i min kommentar!

  Här kommer i alla fall länken till inlägget med mitt svar: http://aldrigbaraord.blogspot.se/2016/02/bokbloggsjerka-29-januari-1-februari.html
  Kimberly recently posted..Kommande böcker: Februari 2016

 2. Första gången jag är med i bokbloggsjerkan! Jättekul! Här kommer mitt inlägg:

Trackbacks

 1. […] fråga i Annikas bokbloggsjerka är: Har du någonsin läst en bok där det har hänt någonting som du inte alls hade väntat dig […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: