Bokbloggsjerka 29 mars – 1 april

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vad ska du göra i påsk?

Jag ska: äta smörgåstårta tillsammans med ett helt gäng goa och glada människor, försöka komma ikapp med recensionerna, läsa Ritual av Mo Hayder (dock tveksamt om den kommer att räcka hela helgen för den är ruskigt bra) och försöka ta igen lite sömn trots att jag vet att det egentligen inte går.

gladpask

 

Comments

 1. Bokdetektivens jerkainlägg kan läsas här: http://www.bokdetektiven.se/?p=361

  Trevligt initiativ! /Bokdetektiven
  Bokdetektiven recently posted..Bokbloggsjerka för detektiver?

 2. Här kommer då till sist mitt svar på veckans fråga: http://kraka.moah.se/2013/04/01/pasken-bokbloggsjerka-29-mars-1-april/
  Kraka recently posted..Påsken – Bokbloggsjerka 29 mars-1 april

Trackbacks

 1. […] mars 2013 Langfredag og svenske Annikas bokbloggsjerka ruller videre. I dag er temaet Hva skal du gjøre i påsken?  I påsken koser vi oss hjemme […]

 2. […] ska du göra i påsk? det undrar Annika i helgens […]

 3. […] Bokbloggsjerkan på Annikas litteratur- och kulturblogg ställer denna helg frågan ”vad ska du göra i påsk?”. Tja, jag är så klart glad över att vara ledig, men jag har inte haft några särskilda påsktraditioner sedan jag var barn. Så jag tänkte passa på att läsa ut några av de många halvvägs lästa böcker som ligger utspridda lite här och där hemma hos mig. Dessutom blir det, som sagt, tema bokrecensioner här på bloggen. Kanske köper jag lite påskliljor och färgar några ägg, bara för att göra något påskaktigt… […]

 4. […] Annikas litteratur- och kulturblogg pågår nu en ”Bokbloggsjerka”, för att bloggare ska få mer kontakt med varandra. Kul! Förstod inte om det var […]

 5. […] Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Vad ska du göra i påsk? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: