Bokbloggsjerka 30 sep – 3 okt

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Tillbaka från Barcelona med en mängd nya intryck och en rejäl förkylning. Nåja, det är smällar man får ta antar jag.

Vad har ni läst under tiden som jag har varit borta?

Comments

 1. Saknar jerkan så mycket!
  Om du tröttnat på den kanske någon annan kan ta över ”facklan” så att säga..? Många skulle säkert vilja. 🙂 Jag skulle inte ha något emot det. Men den kanske bara är på paus. 🙂 *Håller tummarna för det*

 2. Saknar Annika, saknar jerkan!

 3. Nämen går det att komma in på bloggen nu? Så roligt! Då kan jag sent om sider lägga in mitt svar, även om nog ingen kommer att se det här inlägget:
  http://skrivrobert.blogspot.se/2016/09/bokbloggsjerka-30-september-3-oktober.html

 4. Välkommen hem 🙂 Jag tycker Barcelona är så fint.

  Jag har mest botaniserat i mina hyllor och läst gamla böcker, utgicna från mellan tjugo och hundra år sedan 🙂
  https://kattslavenkoko.wordpress.com/2016/10/04/lasrapport/

  Jag lägger upp länken först nu, då jag inte kom in på sidan igår 🙁

 5. Hoppas du haft det skönt, men krya på dig! Här är mitt svar: http://lionslibrary.blogspot.com/2016/09/bokbloggsjerka-30-sep-3-okt-just-last.html

 6. Annika och jag har haft semester samtidigt. Jag läste ovanligt lite denna gång!
  http://klimakteriehaxan.blogspot.se/2016/09/pa-sistone-pa-semester.html

 7. Roligt att du är tillbaka 🙂

  Mitt inlägg finns här: https://justnujusthar.com/2016/09/30/lasta-bocker-i-september/

 8. Jag tog hela september, jag är inte knusslig 😉

  http://annzah.com/2016/september/bokbloggsjerka-30-september-3-oktober-2.html

  Önskar alla en härlig helg!

 9. Välkommen hem! Och här är mitt svar för veckan 🙂 http://littermentart.blogspot.se/2016/09/bokbloggsjerka-30-september-3-oktober.html

 10. Jag har haft min bästa läsmånad på länge, många bra böcker och ett bra antal 🙂 http://bokraden.blogspot.se/2016/09/bokbloggsjerka-30-sep-3-okt.html

Speak Your Mind

*