Bokbloggsjerka 4 – 7 maj

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Brukar du delta i bloggutmaningar och i så fall vilka? Finns det någon utmaning du saknar men som du själv inte orkar/vill/kan dra igång?

Comments

 1. Mimmimarie says
 2. Beasbokhylla says
 3. Bokbild says
 4. Hanna Lager
  Twitter:
  says
 5. hanna melin says
 6. Yepp, jag är en sucker för utmaningar: http://bokdivisionen.wordpress.com/2012/05/04/bokbloggsjerka-4-7-maj/

 7. Stockholmsflickan says
 8. Henrik Elstad says

  Mitt svar: http://henrikelstad.wordpress.com/2012/05/04/att-anta-en-utmaning/

 9. Cassandra says

  Mitt svar finns här: 
  http://crmnilsson.lacrimamens.com/#post169. Jag postade en kommentar tidigare idag, men den verkar ha försvunnit.

 10. Cecilia Andersson
  Twitter:
  says
 11. cwmjaoow says
 12. Boklusen says
 13. TidningsIda
  Twitter:
  says

  Mitt svar: http://wp.me/p26arg-C8

Trackbacks

 1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

 2. […] för bokbloggsjerka igen! Denna veckan handlar det om bloggutmaningar och vilka man brukar delta i, men även om det […]

 3. […] bokbloggsjerkan handlar den här gången om […]

 4. Bokbloggsjerka | C.R.M. Nilsson skriver:

  […] jerka på Annikas litteratur- och kulturblogg. Veckans fråga var: Brukar du delta i bloggutmaningar och i så fall vilka? Finns det någon […]

 5. […] i veckans bokbloggsjerka lyder som […]

 6. […] Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Häng med i Bokbloggsjerkan! […]

 7. […] det är vad Annika vill veta i sin jerka den här helgen. Och svaret är självklart ja. Utmaningar är någonting jag […]

 8. […] Fredag redan, fast huvudet tycker annorlunda. Måste bero på den korta veckan? Nåja, det säkraste fredagstecknet är Annikas bokbloggsjerka. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: