Bokbloggsjerka 4 – 7 mars

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker//författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje vecka. Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vad föredrar du: eller tv-serie som är baserad på böcker du tycker om? Vilken är din favorit film/tv-serie?

Jag har aldrig fastnat för och då mitt snitt på filmer ligger på högst 3 per år så ger jag mig aldrig in i filmdiskussioner då jag med all säkerhet knappt ens har hört talas om filmen som diskuteras.

Min passion ligger i stället på kriminalserier och om dessa dessutom är producerade i eller Storbritannien så har jag oerhört svårt att bli besviken. Till favoriterna hör utan tvekan Mord i sinnet som är baserad på Val McDermids böcker om och Carol Jordan.

Då den här serien har några år på nacken hoppas jag att tv-serien om Mark Billinghams Tom Thorne ska gå på knock och bräda duon ovan. Måtte denna serie komma till Sverige snart …

 

Trackbacks

  1. […] Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: