Bokbloggsjerka 9 – 12 december

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om /litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller om man så vill) runt bland som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ””inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Favorit i repris:  om boken/böckerna du läser just nu! 

 

Mina mörka vrår är James Ellroys dystra som handlar om mordet på hans mamma och hans egna upplevelser av händelsen och tiden efteråt.

Jag tycker om Elly Griffiths, Italien och den italienska mentaliteten och då är steget inte långt till att tycka om The Italian Quarter av .

I går kväll påbörjade jag Midwinter of the Spirit av Phil Rickman som är den andra boken i en relativt lång om prästen Merrily Watkins.

 

 

 

 

 

Comments

 1. Här kommer mitt bidrag! 🙂
  http://wp.me/p178ut-cy

 2. Tidningsida says

  Glömmer alltid bort att länka! Men här är mitt svar:
  http://tidningsida.wordpress.com/2011/12/12/for-ovanlighetens-skull/

 3. Åh – den boken av Ellroy tillhör mina favoriter. Läste den (på engelska) för många år sen och den gjorde stort intryck.
  Mitt jerkainlägg:
  http://lottensbokblogg.wordpress.com/2011/12/12/bokbloggsjerka-9-12-december/

 4. Jag har svarat men det verkar som att jag glömt posta länken här!
  http://www.saganomsagorna.se/2011/12/bokbloggsjerka-9-12-december.html

 5. Beasbokhylla says
 6. Eva Wissting says

  Och nu försöker jag komma över att jag råkade radera mitt jerka-inlägg.  🙁 Nytt inlägg här: http://varldenenligtevalinn.blogspot.com/2011/12/favoritjerka_11.html

  Tyvärr har jag tappat två kommentarer innan jag hann läsa dem…

 7. Eva Wissting says

  Nu är jag också med!:-) Ha en fin tredje advent allihop! http://varldenenligtevalinn.blogspot.com/2011/12/favoritjerka.html

 8. Alexandra Ward says

  Jag är med: http://rader.jackochjag.se/?p=529

 9. Jag läser och lyssnar på de här böckerna: http://bohemianrhapsody.blogg.se/2011/december/bokbloggsjerka-9-12-december.html

 10. Här är mitt bidrag till jerkan: http://abibliofobi.blogspot.com/

 11. Böcker & sånt says
 12. Sara Pepparkaka says
 13. Vargnatts bokhylla says

Trackbacks

 1. […] Tur att bokbloggsjerkan varar fyra dagar. Har absolut inte haft ork att blogga de senaste dagarna. Veckans jerka finns som vanligt inne hos Annika. […]

 2. […] Annikas fråga i den här helgens bokbloggsjerka lyder: […]

 3. Bokbloggsjerka: pågående läsning | Rader skriver:

  […] Veckans jerka: […]

 4. Bokbloggsjerka 9/12-12/12…

  Då var det dags för bokbloggsjerka igen! Skriv in adressen till ditt inlägg om ”jerkan” i Annikas kommentarsfält som du finner här. Besök andra bloggare som anmält sig genom att klicka på deras ”jerka”-inlägg i kommentarsfältet. Hitta nya b…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: