Bokfrågornas ABC – Epilog

Sist ut i Lilla Os Bokfrågornas ABC är epilogen.

  1. Vilket slut kommer du aldrig att glömma? Det får återigen bli Patient 67 av Dennis Lehane. Trots att det har gått några månader sedan jag läste den sist så kan jag inte riktigt släppa den. Slutet är totalt överraskande och så briljant att man knappt tror att det är sant.
  2. Berätta om en bok som handlar om ett avslut. I den självbiografiska triologin gör David Pelzer upp med sitt förflutna för att komma ut hel på andra sidan. Jag var arg i flera veckor efter att jag hade läst dessa böcker och jag känner fortfarande agg framför allt gentemot den fega kraken till pappan som inte kunde stå upp för sina barn.
  3. Någon form av ny onsdagsutmaning blir det och därför vill jag att du berättar om en bok som handlar om en ny chans eller en ny början. Märkligt nog kom jag direkt att tänka på Pappa av Danielle Steel. Den handlar om en familj i USA där mamman bestämmer sig för att söka till en utbildning som hon länge har velat gå. När hon kommer in på skolan lämnar hon man och barn där hemma för att leva sin dröm. Naturligtvis träffar hon en kille som hon inleder ett förhållande med men det nya livet blir inte så glamoröst som hon hade tänkt sig.
  4. Och så slutligen, vilka är den senaste bok du läst? Det är Askungar av Kristina Ohlsson och det var en bok helt i min smak. Jag formligen slukade den och som jag skrev i min recension: den var så spännande och så den helt och hållet bläddrade sig själv. I just loved it!

Comments

  1. Pappa läste jag för tusen år sedan. Var kanske 19 och tyckte om den. Nu älskade jag Askungar! Tack för att du hängt med och svarat på alla konstigheter jag hittat på!

    • Det har varit jättekul och det ska bli riktigt spännande att se vad du hittar på till oss i höst!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: