Bokmässa 24 – 27 september

Den 24 – 27 september kommer bokmässan i Göteborg att äga rum. Där kommer man bl.a. att kunna stifta bekantskap med Simon Becket och Simon Kernick.

Becket är en som endast har släppt två : Dödens kemi och Skrivet i eld. Till hösten kommer dock hans tredje ut som har den titeln Whispers of the dead. Huvudpersonen i hans böcker heter David Hunter och på mässan kommer han att prata om såväl hans böcker som om kriminalteknik. Hans seminarium har fått rubriken Expert på lik.

Simon Beckets böcker har inte lämnat något större avtryck hos mig. De är absolut inte dåliga: de innehåller , och ond bråd död, vilket en ska göra. Däremot kan tycka att han överdriver lite grand. I Dödens kemi innehar flugor en stor roll och i Skrivet i eld är det just eld som är det centrala temat. Jag kan tycka att det helt enkelt blir för mycket av det goda.

har jag ännu ej stiftat bekantskap med. Då hans En bra dag att dö har fått kritikerna att bli lyriska är det ett faktum som jag har tänkt ändra på.

Andra som deltar är bl.a. , Göran Hägg, Isabel Allende, , Inger Frimansson och många många fler.

Normalt sett är jag ganska nöjd med att bo på en liten ort i Lapplands inland, men när jag läser om sådana här tillställningar blir jag så otroligt frustrerad. Jag skulle så gärna vilja åka dit, men då jag har 150 mil – enkel väg – att åka så är det tyvärr inte möjligt. Ni som har tänkt fara dit får gärna skriva till mig och säga vad det var jag missade!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: