Books books books

Efter flera veckor (!) utan ett besök på biblioteket var det i går äntligen dags igen. Tyvärr kom jag dit just innan stängningsdags men helt lottlös blev jag inte:

Det är länge sedan jag läste någonting av Frederick Forsyth men nu ska jag ta igen skadan med Kobran.  Jag antingen lockas eller förfasas över en boks titel och Peter Pans hemlighet av Michael Katz Krefeld drog mina blickar till sig. Jag tvekade några minuter innan jag plockade ner den från hyllan kan jag säga …

Med anledning av årets boktolva lånade jag Hjärtats mörker av Jonas Moström som jag hoppas ska bli en trevlig bekantskap. Gränsen av den norske författaren Knut Faldbakken verkar nog så spännande även om det är bok sex som enligt expertisen ska vara den hittills bästa. The House of Silk av Anthony Horowitz lånade jag mest bara för att bibliotekarien var nyfiken på den. Sherlock Holmes har aldrig riktigt varit min grej men vem vet, den kan ju bli en succé.

Comments

  1. Böcker & sånt says

    Torsdagsbesök på bibblan var det här också. 🙂 The house of silk är jag också nyfiken på. Du får berätta sen vad du tyckte!

    http://booksandsuchlike.blogspot.com/2012/01/torsdag-pa-bibblan-igen.html

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: