De tre bästa bok hemsidorna

Det är helt fantastiskt vad tekniken har gått framåt. Nu för tiden kan man ladda hem tusentals sidor gratis från internet, man kan publicera eget material och i samband med detta kan man till och med kanske fånga en bokförläggares intresse.

Under tiden som har surfat runt på nätet i jakt efter intressanta ämnen att och om, att följa, spännande artiklar att etc, har snubblat över tre som vill sprida ordet om.

1 Shelfari.com
En social träffpunkt för människor som älskar . Här kan du skapa en virtuell bokhylla för dina , få reda på vad dina kompisar läser, upptäcka nya , och mycket mer.

2 Bookcrossing.com
Säkert har du en eller annan bok i din bokhylla som du inte riktigt vet vad du ska ta dig till med. I stället för att slänga den i återvinningen (för det gör du väl om du bestämmer dig för att den måste bort?) kan du lägga ut den här. Med hjälp av särskilda etiketter kan du sedan följa den på sin resa runt om i världen. Här finns även ett där du kan diskutera , författare, genrer, m.m. med andra medlemmar. Nästan 800.000 människor i 130 länder har redan hittat hit. Får vi se dig där också?

3 Goodreads.com
Här kan du:

  • få bra boktips från människor du känner;
  • hålla koll på vilka du har läst och vilka du skulle vilja läsa;
  • starta en bokklubb, samla dina favoritcitat etc.

Om du känner till liknande sidor får du gärna tipsa mig. Antingen genom att en kommentar eller skicka ett mail till abrahamsson97@gmail.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: