Diktanalys

I höstas hoppade på kursen A som tyvärr inte kunde slutföra. Tanken är dock att jag ska ta nya tag till hösten. Denna gång har jag emellertid tänkt ligga steget före och göra klart alla uppgifter till Moment A och Moment B. Lyckas med detta då har jag ett lysande utgångsläge inför kursstart.

Till saken hör att måste göra en och det är DEN jag verkligen gruvar mig för. Detta har många orsaker men den främsta är att jag aldrig läser dikter, jag har aldrig förstått mig på och jag har ingen aning om hur en diktanalys ska se ut.

har lånat hem alla jag behöver från men jag är fortfarande lika frågande och, för att säga det på ren svenska, skitnervös inför denna uppgift. Av den anledningen har jag dragit på det i flera veckor, men som sagt, i helgen är det dags. Jag kommer att klappa mig själv på axeln om jag åtminstone kan åstadkomma en analys som jag kan känna mig något så är nöjd med. Men jag är rädd för att det kommer att bli en analys som i bästa fall kan anses som ”medelmåttig”. Då jag är oerhört pedantiskt av mig är det sistnämnda knappast något alternativ men då jag är helt väck när det gäller så ska jag i alla fall försöka känna mig stolt över det jag har presterat.

Wish me luck!

kanske, men bara kanske, till och med kommer att publicera mitt alster här på bloggen. Om jag vill, vågar och kan!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: